Amsterdam ontdekken

nachtwacht

Amsterdam bruist! In deze metropool heerst een open en tolerante sfeer waar iedereen zich direct thuis voelt. Ontdek vanuit ons hostel Train Lodge de stad met haar 17e eeuwse grachtengordel en de bijbehorende grachtenpanden. Ga op cultureel onderzoek uit in het Rijksmuseum, het Van Gogh museum, het Stedelijk museum, Anne Frank Huis etc.. Of struin door buurten als het beroemde Red light district en de Jordaan. Luieren doe je in het groen van het Vondelpark of het Westerpark.

Boek je tickets online en sla de wachtrij over! Boek je tickets here.

 

event

Amsterdam is natuurlijk ook de stad van de vele bars en clubs op bijvoorbeeld het Leidseplein of het Rembrandtplein. Als je na een drukke dag honger hebt is er altijd wel een restaurant in de buurt. De winkelfanaten kunnen hun hart ophalen in de vele winkelstraten. Trouwens, ook op de thuisbasis van ons hostel Train Lodge, Amsterdam-West, is genoeg te doen. De vraag is of je verblijf lang genoeg is om alles te ontdekken!

 

afbeelding amsterdam

We hebben een gratis city map voor je zodat je snel je weg kunt vinden. Verder vind je alles wat je wilt weten onder de volgende links:

www.wikitravel.org/en/Amsterdam

www.iamsterdam.com

www.inamsterdamwest.metmik.nl


www.newamsterdamtours.com